Hansya Amie .
ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY
11/03/12 - 12:31 PTG - 2 comments



# boleh klik gambar untuk menyertai giveaway nie yepp. 


 hello semua. pada tengahari nie hanis jon giveaway From : ARWENDANISH :
 hadiah hadiah nye menarik dan Cool !




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.




okey la, korang bace syarat die betul2 kalau nk join. okeyy !
smpai disini saje la coretan hanis yepp. baibai dan, Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang