Hansya Amie .
Contest Aku Suka Makan Coklat !!
17/03/12 - 4:10 PTG - 0 comments


 

# klik banner kalau nak join comell cantik.

  Hello semua. petang yang indah nie hanis telah join 1 contest yang amat menarik tertarik lah, rugi kalau xjoin, hadiahnya sangat lumayan dan best.
okey okey.

Hanis suka makan coklat sebab:
Hanis suka tengok bentuk - bentuk coklat yang menarik, suka rasa coklat yang sangat sweet,
suka coklat sebab hanis rasa coklat boleh membuatkan otak kita gembira.
Hanis suka coklat sebab coklat adalah salah satu rakan hanis dikala kesunyian atau ketika lapar .
hanis suka coklat sebab , seseorang telah menghadiahkan coklat kepada hanis.
Hanis jugak suka coklat sebab walaupun hanis sedih , bila hanis makan coklat hanis akan lupa semua kesedihan itu.  

Hanya itu sahaja sebab kenapa hanis suka coklat !

hihi. harap boleh menang Hadiah coklat tu. suka sangat ! nak beli, xde duit. sedih sedih sedih.
okeyla semua. assalamualaikum. ilyavm























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang