Hansya Amie .
Hot Blogs' Contest by Manja
11/03/12 - 2:11 PTG - 0 comments





# klik gambar untuk join jugak :)




Hello semua :)  How are you. tengok tajuk and banner kat kat mesti korang tahu kan . hanis join contest by Manja. menarik , korang nk join jugak ! boleh klik banner kat atas tu yew .

Okay ni Syarat-Syarat dia tau .

 - Wajib Follow Manja tau . Follow (incase takdpt  :  Tekan join this site :)  ( tak yah risau , manja akan follow korang balik :D ) 
- Click Semua Icon cute ni tau      (MESTI) 

- Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat .- Tag 3 buddies \\PASTIKAN MEREKA TAU// 
- Letak link entry korang kat comment box manja (incase tak dpt : letak je kat tagboard)

okey. kat atas tu syarat syarat die.
Dengan ini Hanis nk tag :
Alchimia      Adik Sarah     Kak Fatin

okeyy . kawan kawan yg disayangi. Baibai dan assalamualaikum. 



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang