Hansya Amie .
MegaGiveAway by Penmerah.com
11/03/12 - 4:26 PTG - 0 comments




# klik banner kalau nk join yepp.





ohh. ohh. ohh. he he he looo. semua rakan rakan. petang nie hanis ade join join join. MEGA GIVEAWAY by penmerah.com. Nk join ? klik banner atau gmbar di atas .

Okey. syarat-syarat nye :


1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
2. Likes Fanpages Penmerah.com
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
6. Jangan lupa Follow twitter aku untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini.
P/s: Pastikan link entri korang tuh link entri GA bukan link blog jek. Senang untuk aku terjah nanti! Baidewey, setiap minggu akan ada hadiah bagi Top Komentar berupa wang tunai. Takdelah banyak tapi kalau korang nak, kena lah rajin masuk blog penmerah.com. Macih. Macih. Macih.

hanis copy paste ye niee !. hihi
okey hanis nk tag :
okeyy . bace syarat-syarat kalau nk join hihi. 
okey baibai dan assalamualaikum, :)



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang