Hansya Amie .
Segmen : Blogwalking By Hansya
12/04/12 - 2:18 PTG - 50 comments


Entry melekat  smpai tarikh luput :)
TAMAT !



















# klik banner.Then copy image :)



  Hello semua. apa khabar? petang nie, hanis nak rasmikan segmen PERTAMA hanis .

Hihi. mari lah join. best niee :))


Cara cara :
Buat 1 entry bertajuk : SEGMEN : blogwalking by Hansya.
Letak banner di atas & linkkan terus ke entry nie
Tag 1 rakan blogger
Tinggalkan entry korang kat comment entry nie shj atau Chatbox Hanis.




Senang je kan, So join lah ramai-ramai, baru meriah !


 Okey. sesape yang sertai, hanis akan pilih 2 blog untuk direview .


Latly , hanis akan follow semua blog yang menyertai, secepat mungkin :))
Senarai pesrta bw yang join akan diupdate pada 1 minit selepas tamat segmen ini .

TAMAT : 12 April . 8:30 Malam 7.00 malam !!( hope ramai yg akan join )

entry terbaru - sila klik older post sayang semua :)



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang