Hansya Amie .
Blog Review Dan 2 Peserta Bertuah Mendapatkan Header :)
12/04/12 - 9:21 PTG - 10 comments


hello semuaa. pandang atas, pandang bawah. pandang belakang, pandang depan. 
ok ok ok. pejam celik pejam celik, dah pon tamat segmen hanis tu !

20 org yang join, terima kasih buat mereka. jom bw dan follow blog mereka.
KLIK SINI

ok ok. teruskan lah. 

kakak dan adik hanis telah pilih 2 blog untuk direview !

scroll. blog pertama adalah !

jeng jeng jengg !




First :


first hanis nak tulis pasal blog nie adalah !
Hanis suka header kat atas tu. cute miut. comell dgn kartoon kartoon tu !


Second :



Wahh, cantiknya header. memang kalah hanis kan !
Comell nye header !!!!! blognye pon cantikk !



Selesai mengreview 2 blog bertuah !


Sekarang Untuk 2 orang peserta bertuah yang akan dapat header dari Hanis sendiri !


siapakan gerangannya..
jeng jeng jengggg

scrolll
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 lenguhkan
-
-
-

okeylah tuh. 
peserta nya ialah !


Dan

Tahniah.

Boleh tuntut di facebook hanis ! SINI !

p/s ! kalau korang taknak pon xpe. hanis xkisah , kalau korang nak boleh inform kat fb .
Nak font ape:
Nak warna ape:
nak letak Gambar ape:
Bagitau je camne yg korang nak ! ! hoho ! !
PENTING !! kalau korang x bagi detail atau x comment sini . Selepas 15 April 2012 hanis batalkan ,

assalamualaikummmm ! babai/

























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang