Hansya Amie .
Facebook !
14/04/12 - 8:25 PTG - 0 comments

hello semua. malam ni kan kan kan kan, wahh, pnjg nye kan tu !
hanis nak update pasal facebook. kenapa ngan facebook? hihi
hanis nak tanye apa tujuan korang buat facebook tu? hihi/ hanis ade facebook jugak. 2 lagi. facebook kedua tu dah xingat email nye. haha. passwords masih ingat, email yang lupa. haha.

hanis ingat ingat lagi. hanis buat masa hanis darjah 5 . Hanis buat facebook Sebab Nak main game FARMVILLE !
korang penah main. mula mula , hanis tengok mak hanis main cam best je, hanis pon buat facebook sebab nak main. 
Hihi. best jugak facebook nie boleh berhubung ngan kawan2 . nak tanye keje sekolah ke. ngan cikgu pon boleh !! haha.

oklah semua. bagi yang ada facebook add lah hanis. SINI .

ok ok ok lah. assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang