Hansya Amie .
Menunggu Followers Ke 400 !
24/04/12 - 8:19 PTG - 0 comments

hello dan hai semua ! wahh. lame tak update blog nie ! padahal baru sehari ! alahai.
ape nak jadi nie? sibuk yang teramat sangat sekarang nie ! wah wah wah. 

nie pon update selepas buat keje sekolah , keje sekolah tak siap lagi nie. tapi rindu sama blog nie !

Hah ! dah baca tajuk kan kan kan ! ouh relaks dulu !

Mula mula sekali hanis nak mempromotkan Segmen Komen Blog By Hansya Ni.
2 , 3 hari nikan xde yang join pon.  Nk Join.

KLIK SINI

Nahh. komenlah sesuka hati korang. hanis xkan saman nye.  Joinlah, kalau xjoin ! siaplahhh !

hahaaa.

okeylah tu... 

Sebenarnya hanis sedang menunggu followers ke 400 nie. tak sabar nie. korang follow lah yerrr.
jangan lupa plak..

Seperti biasa dan biasa ! hanis akan bagi Header kepada followers kepada followers ke 400 yang bertuahh tu. 

Jom follow hanis ramai ramai  , hihi/
oklah . assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang