Hansya Amie .
Pemenang Segmen Hanis !
26/04/12 - 8:31 PTG - 12 comments


Hello dan selamat malam semua ! hah. sorry lah lambat update. hihi. 
Nahh nak tahu tak sape pemenang pemenang segmen komen blog by hansya.

Hah. hanis sebenar benarnya sesaje jew buat segmen nie, untuk mengenali lebih ramai blogger.

hihi. 





10 peserta bertuah dapat Header.

1 . Izati
2 . Huda
3 . Girang
4 . Hidayah
5 . Hazirah
6 . Syafiq
7 . Shuhada
8 . Syida
9 . Fyza
10 . Hanifah










Ok ok. Tahniah ea. ! 

hanis akan review 3 blog pilihan pada hari Esok yee ! so sabar....

Dalam entry  : Nie : Hanis kata akan edit 2 blog kan. tapi hanis minta maaf sangat sangat sebab xdpt edit. so sorry. sebab hanis tengok semua blog cantik dan comel blake ! 

bagi yang ada tanda panjang nie diorg dah hantar detail :) pada yang belom , hantarlah cepat cepat...

Hanis mintak maaf sangat. 

ok. bagi yang menang header tu, boleh inform hanis nak yang camne ea. kat facebook atau 
Email nie : hanissyazana@ymail.com 

Kalau hantar details lambat , hanis takkan terima . hihi

Hantar sebelum : 1 Mei 2012


kalau hantar lambat, hanis akan batalkan yerr. takde belas kasihan . haha ! 
Satu lagi, hanis takkan pilih pemenang lain dah yeww, maaf sangat -sangat.
Kalau korang yang tak dpt tu nak jugak, joinlah Segmen ketiga Hanis ! SINI !
DIBATALKAN






















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang