Hansya Amie .
Segmen : Header For Blogger
4/05/12 - 1:44 PTG - 56 comments


 Entry Melekat sampai Tarikh Luputt!

Tamat!



assalamualaikum semua. hari ni hanis nak merasmikan Segmen KETIGA  hanis ! 

wahhh..... Nak tahu sape pemenang segmen kedua hanis KLIK SINI. yg belom tuntut hadiah tu, bolehlah tuntut yerrr.

Hihi. 

Ok ok.

Jom mulakan !!







Cara - Caranya :

- Buat 1 entry Bertitle " Segmen : Header For Blogger "
- Letakkan banner kat atas dan linkkan terus ke entry nie.
- Tinggalkan link entry korang dekat komen entry nie SAHAJA .






ATTENTION !!

- Segmen akan dibatalkan jika penyertaan tidak melebihi 20 orang   Penyertaan telah melebihi 20 orang !!
- Tamat Pada Minggu Hadapan - 4 Mei 2012 - pukul 11.59 Malam -
- 20 Orang Blogger bertuah akan menerima header dari hanis !
- 10 Orang akan menerima Blogger kad drpd hanis 
- hanis akan review 5 Blog !
- Pemenang diumumkan pada - 6 Mei 2012Terpaksa Ditunda sebab hanis ada peperiksaan, kena  focus, dan tak boleh ONLINE !! ahhh !! jadi hanis akan umumkan pada -16 MEI 2012 -
Peperiksaan telah Ditukar tarikhnya, Jadi hanis akan umumkan pada 
5 Mei 2012 !
Sorry Sangat! 





















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang