Hansya Amie .
Buat Terakhir kalinya :(
10/05/12 - 8:37 PTG - 5 comments


hai semua. apa khabar? okey okey. baru bngun tido nie sebenarnya, huh. letihnya. keje sekolah sedang menunggu nie. Ok Ok.. minggu depan hanis perikse, start hari khamis dan smbung minggu depan seterusnya tu, korang semua doakan hanis berjaya dan boleh jawab ea. InsyaAllah.

Jadi, biasanya kalau perikse nie, hanis stop online dan berblog. jadi mulai hari ni, malam nie sampai habis perikse nanti , hanis tak buka dah blog atau facebook, nak study nie. hihi

jadi... ini merupakan entry terakhir hanis ea.... hihi.. lepas perikse nie hanis sambung balik update blog nie. hihi...

tapi , kalau hanis ade masa mungkin hanis update jugakk.... sebenarnya lapar nie.. jom belanja hanis makan,  burger pon jadilah. haha.

oklah semuaa... assalamualaikum..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang