Hansya Amie .
Followers ke 555 !
29/05/12 - 12:34 PG - 0 comments


hai dan selamat malam semua, okey okey. pukul 11 tadi sgmen kelima hanis telah ditutup. mgkin esok hanis bgi header animation tu yeww...

sekarang nie hanis nak review blog followers ke 555 yg follow blog hanis nie yerr,
siapakan geranganya...


sebelum tu, hanis nak ucapkan thanks sangat sangat kpd semua followers blog hanis nie krn sudi follow yew. hanis dah follow korang semula kay. mgkin ade yg tertinggal kot, tpi tak pastilah, sbb kdg kdg tu sibuk jadi tak sempat nak cek.... sorry kalau hanis tak follow balik tu, korang inform lah selepas follow baru hanis perasan ataupun tinggal komen kat cbox tu.... haha , panjang lebar dh nie..

teruskan dgn followers ke 555 yew....

jeng jeng jengggg

http://www.niesahannan.com/


# printscreen jew. malas nak edit memalam buta nihh. haha...

okeyyyy ! thanks sangat niesa sbb sudi follow blog hanis nie, 
blog niesa cantik dan comell . sejuk mata memandang !

ok lahhh. hanis dah follow balik, btw happy beblogging 

assalamualaikum





















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang