Hansya Amie .
Update : NEW HEADER !
27/05/12 - 12:47 PG - 2 comments

hai dan selamat malam semua, tadi hanis berkesempatan membuat 1 header baru untuk blog kesayangan nie, hihi...

cuti cuti ni sebenarnya sibuk jugak, mengedit blog kakak dan org lain tak siap siap lagi nie, pening duh kpala, buat header kpda pemenang SEGMEN keempat belum siap lagi, update dulu sebentar...


nak tengok header yg pernah hanis buat..

KLIK SINI 

Selepas ini hanis akan ambil tempahan, hanis takkan bagi secara free lagi.
sebab kan, telah banyak perkara yg menyakitkan hati ni kalau bgi free. ee..

komen sini , komen sana, org bagi free je, nk komen jugak, dahlah cerewet bagai. 

sape yg takde fb takboleh tengoklah sbb album tu dlm fb..

sini ade beberapa header yg hanis suka..

scrolll...



- header ni untuk yukiko sayonara yg baru siap sebentar tadi. hihi




- yg nie plak untuk aien_aen. cantik gmbar die kan. hihi




- yg nie plak untuk cekpipah. hihiiii





- for hazirah . thanks yeww.




- yg nie simple jew, for hidayah latif



- untuk jaa jahat . cantik gmbr tu, baby lagi tuu...



-for yaya




okeylah, bnyak lagi yg hanis suka tpi malas nak ... hihi tau tau jelah...

semua header tu hanis yg buat takde yg copy copy, cuma doodle tu ambik kat blog blog org lain, hihi

kasilah komen sikit. satu patah pon jadilah. hihi...

oklah semua, assalamualaikum



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang