Hansya Amie .
Alhamdulillah ! Syukur ...
14/06/12 - 8:39 PTG - 0 comments

hai dan hello semua. setelah sekian lama tak mengupdate blog, baru sekarang boleh update, sebab sebelum nie terlalu sibuk ngan kerja sekolah, baru mula sekolah seminggu , kerja dah bertambung...

okayy, minggu nie hanis bersyukur sangat sebab takde pape yg jadi kat sekolah, semua baik baik, tapi minggu depan tak tahu lah.. InsyaAllah semua akan baik sahaja...
okkk... hanis cuma rasa terkilan dan sedih skit sebab, seminggu nie kan TAKDE sorang pon yang join hanis punya contest tu... nak join ? KLIK SINI
boleh lah join beramai - ramai, banyak hadiah menanti.... mungkin akan ditambah !
oklah semua. assalamualaikum, kalau ade pape nak tanye boleh komen sini ea.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang