Hansya Amie .
Jarang Update :(
5/06/12 - 12:12 PG - 0 comments


hai dan hello. sihat tak semua nie?? okkk.. hanis sebenarnya sibuk, sbb tu lah jarang sangat update sekarang nie... sekarang nie pon sebenarnya tengah sibuk buat kerja kursus yg belum siap lagii.. hihi..

korang buat ape tu?? hah ! dah makan... okk.. hanis sekarang nie lebih suka main games dari update blog, tak tahu lah knape? sape tahu boleh lah kongsi sini ea..

Okkk.. tinggal beberapa hari jew lagi nak buka sekolah, arghh.. malas malasss.. beg beratt..kene denda ... cg marah.... makan masa rehat... sibuk di kantin.... perhimpunan tiap tiap hari keculi hari hujan...... nota nota.... kerja kursus...... ok. tu jelah kot... hihi. redo jelah kan. untuk berjaya kena lalui semua tu !!!!! harus semangat !!!!

oklah semua. assalamualaikum



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang