Hansya Amie .
Sedih + Gembira + Marah ?
9/06/12 - 3:09 PTG - 0 comments

hello semua, uihh.. dah lame betul tak update.. hihi.. hari nie hanis duk kat rumah ngan adik . 2 org je kat rumah.. hihi. mak dah hantar kakak kakak hanis yang manja manja tu ke asrama. hihi ..

Sekejap je cuti kan.. esok dah sekolah (bgi negeri di sebelah timur ) haha...

malas nye rasee... kerja kursus belum disiapkan.. relax dulu lahh.. update sekejap..
haha.... tengok title kat atass !!!! 

cerita pertama : kenapa sedih?
korang nak thu kenapa, sebab kan kan !!! masa tu hanis menang 1 contest, then inform lah sponser tu hanis punya alamat rumah, tapi smpai sekarang hadiah tu belum sampai... pihak sponser kata dia dah hantar, hanis rasa pon dia dah hantar... TAPI kenapa belum smpai sampai lagi ... dia dah hantar lama dah... hanis rasa kan, posmen tu ambik hadiah tu sebab nak bagi kat anak dia. haha !!\
nak buat camne kan, redho jelah... 

cerita kedua : kenapa Gembira?
kenapa yeww, nak fikir dulu, bagi 1 jam...

haha... hanis gembira sbb esok dah start sekolahh... dapat thu markah peperiksaan mase tuhh !!
okk ... dah lah tu...


cerita ketiga : Marah???
knape plak marah nie? sebenarnya takde pape pon, saje je...
korang yg baca entry nie comment lah yeww... 

AKHIR !! jangan lupa join contest hanis ngan bella... banyak hadiah , antaranya, Shawl, T-shirt, Keychain, Banner & sebagainya... korang join jew, mana tahu ade rezeki korang untuk menang !!!

oklahh.. kalau nak join klik newer post kat bawah nie. assalamualaikumm !!!



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang