Hansya Amie .
New Update About Contest..
22/07/12 - 5:45 PG - 0 comments


Hai dan selamat pagi semua warga blogger yang disayangi.. apa khabar? puasa tak hari ni? 

Ok ,.. di dalam entry nie hanis akan nyatakan pasal CONTEST HEADER PALING MELETUP!

ok.. teruskan, di sini hanis cuma nak memohon kemaafan drpd semua peserta yang join SEBAB
- Tarikh tamat contest tersebut lambat lagi , iaitu pada bulan SEPTEMBER nanti.. lambat lagi ea..
- Tarikh umum pemenang lagi lambat SEBAB partner hanis, Bella , dia duduk asrama jadi jarang je boleh balik... bulan 11 nanti baru dia boleh balik, sebab tu lah tarikh pemilihan pemenang dan tarikh umum pemenang Bulan November... harap korang sabar ea.. haaa..

Ok.. takpelah tu, nnti bila dah umum pemenang hanis pergi berblogwalking ke blog  para peserta yee..

hihi... assalamualaikum00000



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang