Hansya Amie .
Sedih + Geram ( part 2 )
6/07/12 - 5:42 PTG - 4 comments

hai dan selamat petang semua.. ok petang nie hanis nak sambung cerita semalam tu...
Dah baca ke belum cerita semalam... nak baca .. TEKAN SINI

Ok... kan cikgu tu telefon salah seorang ahli dri kumpulan 1 lagi tu... cikgu tu pon kate die nak 5 org je...then, seorang drpd kumpulan 1 lagi tu pon kate lah dekat hanis and geng , yang cg tu nak lima org je sebab kereta tak muat, cg tu pakai kereta myvi, pastu, die kate... kumpulan die lah yang pegi, sebab cg nak ade lelaki.. so, hanis kene balik lah camtu... lepas tu ! hanis mmg marah gile lah.. dah lah tengah lapar. hanis and geng siap dah salin baju semua kan, pastu balik rumah camtu jelah. mmg marah gile lah... kalau tahu lah, balik dari sekolah truss balik rumahh... eee, geram sangat.. 

Tapi , nak buat camne kan. sudah ditakdirkan nak jadi camtu kan... terima jelah. redo jelah..
hhh... ok lah. harap semua enjoy membaca.. assalamualaikum..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang