Hansya Amie .
First And Second Eid -1433h-
23/08/12 - 2:18 PTG - 4 comments

assalamualaikum dan salam 1 malaysia semua.. oh oh oh.. blog nie dah berhabuk habukk ! 
begitu lama tak mengupdate blog nie.. hihi... hari nie hanis nak update pasal pasal?? Pasal ape lagi kan.. pasal raya tahun 2012 nie lah... Atau 1433 hijrah.. camne raya korang.. baju raya warna ape?? kpd sapa2 yang dah buat entry pasal raya nie bolehlah, share2 kat sini... bagi link kat comment.. nnti hanis komen kat kamu punya entry..
ok ok...


Kita cuci mata dulu ea.. tengok gmbr2 raya... tak cntik mana pun.. HAHA



Raya pertama nie hanis n family raya kat kampung.. 


Kalau nak besarkan, klik je gmbr tu.. haha
Teka yang mana hanis ? siapa yg dapat teka, hanis bagi cukelat 1 sen..


- raya pertama sikit je gambar, x sempat nk upload haha...


Masa nie Raya kedua..


Seterusnya , yang ni gmbr hanis with my beloved sister... haha.. nie kkk sulung hanis.. putih kan dia. cam org cina.. opss.. kat atas tu bukan baju raya hanis ea.... Hihi



yg nie masa raya kedua... Korang Semua nak tahu tak ! kan baju raya tahun nie ade 1 pasang je kan... gmbr kat atas nie korang teka hanis n kakak hanis , bella pakai baju kurung sape tu? sape dapat teka hanis bagi cukelat 1 sen..



HAH ! yang plak korang teka siapa yg pakai baju warna biru /blue tu.. hah?
siapa dapat teka hanis bagi cukelat 1 sen.. nak tak ??





yg nie hanis sesorang je .. takde yg nk teman ambik gmbr.. haha..

yg nie gmbr adik kecik.. haha


oklah.. smpai sini sajalah.. malas nk mengupload, line lambat skit hari nie...


hehe... Semua perasan tak Header dah Tukar tuuu ! amacam .. okey ke x?

oklah assalamualaikum. :)

























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang