Hansya Amie .
Pageviews dah 14000 !
22/09/12 - 5:58 PTG - 0 comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
Sebelum menulis panjang lebar , hanis dengan berbesar hati ingin jemput korang join Segmen hanis nie, Boleh dapat Header FREE !!

KLIK SINI KALAU NAK JOIN !

Dijemput Join !!

Ok Ok.. heemm.. tengok tittle kat atas .. Pengpageviews di blog hanis ni dah 14000. maybe sikit bagi korang, tapi bagi hanis mmg banyak.. hanis pon tak perasan.. bila blog interface yang baru ni baru hanis perasan.. hihi.. thanks kpd semua.. 
Hanis bukan riak atau sewaktu dengan tu, hanis cuma nak kongsi kegembiraan..
BUT ! satu lagi yang tidak menggembirakan hati , Esok kat sekolah, Kena berlakon! ouh tidak!
hanis form 2, kena berlakon drama bi, Rumpelstiltskin.. hihi.. best juga cerita tu..
mesti berketar - ketar kaki bila duk kat depan kelas tu.. ! haha..
Oklah korang semua.. harap bergembira membaca entry nie yee.. haaa!
assalamualaikum. :)



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang