Hansya Amie .
Segmen Tidak ada smbutan ? terpaksa dibatalkan.. mungkin?
19/09/12 - 9:47 PTG - 2 comments

Assalamualaikum.. Jawab salam dulu yeee.. tak jawab dosa tau. Ok Ok.. sedih betul rasanya.. cam xde org follow blog hanis pon.. rasa nak nangis pon ade.. ee.. tadi hanis ada buat segmen header animation FREE ! tapi takde sorang pon yang masuk.. uhh..
DISEBABKAN terlalu sedih hanis tidak akan batalkan segmen itu lagi .. Nak join 
SINI 

kalau nak join dipersilakan.. kalau taknak.. okey je.. akan dibatalkan kalau sikit penyertaan..

DAN untuk pengetahuan ...

Hanis telah menamatkan CONTEST HEADER PALING MELETUP !! pada pukul 9.40 malam, 19 September 2012..
Nanti hanis buat entry baru pasal contest tu..
Segmen tidak akan dibatalkan lagi.. hanis takut korang tak perasan, al maklum lah, blog hanis nie tak sepopular blog org lain.. hadiah pon tak berapa menarik..
Oklah.. assalamualaikummmm..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang