Hansya Amie .
SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?
6/10/12 - 11:11 PG - 54 comments

Klik banner cantik kat atas kalau nak join :)



Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia !

Okeyyyy ! firstly, kenapa hanis  berblog? 
OO.. mula - mula saja je nak try, sebab hanis suka edit-edit blog nie, suka kasi blog nie cantik ( walaupun blog hanis tak cntik mana)hiii..

Hanis terjebak dalam dunia blog ni disebabkan kawan hanis yang mula-mula suruh hanis buat blog nie.. Sekarang nie dia dah delete blog dia, tinggal hanis sorang je...

Tujuan utama berblog bagi hanis lah, supaya dapat melepaskan geram, dapat ramai rakan baru from berbilang-bilang bangsa dan negeri..

Seterusnya, ape yang menarik ttg blog hanis ni.. HAH ! yang menarik ! banyak !!
salah satunya , hanis slalu adakan segmen Untuk dapat Header FREE ! korang yang nak boleh sertailah billa ada sgmen tu nnti.
. Dah bnyk kali hanis buat !hihi

Blogger yang menjadi sumber inspirasi hanis dalam berblog nie ialah LYSSA FAIZUREEN,
mula-mula hanis berblog pon, hanis slalu jenguk2 blog lyssa untuk cari tutorial ..

 hi
oklah.. Assalamualaikum



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang