Hansya Amie .
Khas Untuk Pemenang Contest Header Paling Meletup.
20/11/12 - 12:51 PTG - 0 comments

Assalamualaikum semua.. Apa khbar yew.? sihat? dah makan tengahari semua? hii.. jadi tukang tanya sekejap.. Okk.. Enty kali nie khas untuk para pemenang contest header paling meletup ... okk..
Tarikh tamat hantar details dah pun lepas, jadi semua yang belum hantar tu hanis mintak maaf sesangat..
Hanis dah pon inform korang semua, mybe ade satu, dua blog yang tertinggal.. hanis mintak maaf sangat... Bagi yang dah hantar details tu, untuk pemenang saguhati, hanis sibuk skit jadi header animation , banner , blogger card yang korang nak tu, mybe lambat sikit siap.. hanis mintak maaf sangat.. sekarang nie pon line internet slow skit... hiii

Bagi pemenan hadiah barangan .. hanis dah kata awal-awal , kemungkinan hadiah korang akan sampai lambat dan lambat.. hanis mintak maaf sangat.. sibuk sangat, pejabat pos pon jauh.. dah hanis akan guna pos biasa sahaja .. maaf sangat..

Hanis rasa tu jew kot.. kalau ade yang rasa tak puas hati ke marah ke, cakap terus terang.. hanis taknak disebabkan contest nie, hanis jadi blogger yang teruk n korang tak suka.. maaf sangat sangat..

Hee.. Mngkin minggu depan hanis akan adakan segmen untuk cuti sekolah nie.. hadiah sikit jew pon..dri hanis sendiri mungkin.. tu pon kalau mood hanis baik... hii

Oklah semua.. Assalamualaikum ~ Maaf :)



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang