Hansya Amie .
Pemenang Contest Header Paling Meletup !
10/11/12 - 10:55 PTG - 8 comments

ASSALAMUALAIKUM ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
( entry kali ni mungkin panjang sikit )
-
-
-
-
-




Hee.. Contest ni memang sudah lama berlangsung dan  pada bulan september yang lalu Contest ini tamat !
hee.. hanis dan bella ingin memohon maaf kerana lambat mengumumkan pemenang .. 


Disebabkan terlalu sibuk dan tidak mempunyai masaaaaa .. hihi..


sudah 2,3 hari menjalankan operasi untuk memilih pemenang .. akhirnya, dpt jugak !
nak thu siapa pemenang?? !! hihi

Seramai 80 blogger yang join... 

OKKKK !



PEMENANG SAGUHAT

( seramai 54 orang, Pemenang Saguhati terdiri drpada semua blogger yang Menyertai KECUALI pemenang tempat pertama, kedua, ketiga dan keempat JUGA blog yang wujud, mempunyai entry ttg contest ini )


HADIAH : ( pilih salah satu )
- Header Animation
- Header Biasa 
- Banner 
- Blogger card 
- Widget sperti * Assalamualaikum, follow, fly up dll.


-
-
-
-



Seterusnya..


PEMENANG KE EMPAT
 -
-
-

Hadiah 
- Keychain (2 orang )




PEMENANG KE TIGA

-
-
-
Hadiah 
- Brooch handmade by Hanis * 2pcs
- Notebook * 1 pcs
  




PEMENANG KE DUA

-
-
Hadiah 
- Cute pink porce bag * 1 pcs
- Brooch handmade by hanis * 1 pcs
- Notebook *1 pcs
- Keychain





PEMENANG KE PERTAMA !

-
-
-
Hadiah 
- Satin Shawl * 2 pcs
- Brooch handmade by hanis * 2 pcs
- Keychain
- Notebook * 1 pcs





 OK ! Alhamdulillah !

Ehem..



Hantar detail kemenangan korang di page hanis ye ..

SINI 

details yang perlu dihantar :

Pemenang saguhati 

- link entry korang
- pilihan hadiah ( korang nak yg mana satu )


Pemenang ke 1-4

- Link entry korang
- nama penuh 
- Alamat 
- No telefon


Hanis rase tu je kot.. kalau ade yang tak pasti boleh tanye kt komen yee..

Esok hanis akan mula berblogwalking ke blog para pemenang ...

HANTAR DETAIL SEBELUM 17 NOVEMBER 2012 ..


Assalamualaikum ...
































Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang