Hansya Amie .
Pemenang Segmen Komen Blog By Hansya
25/11/12 - 10:00 PTG - 6 comments

Assalamualaikum .. Umm,, tak sabar nak update pemenang nie..
Hii... Ape ape pon.. Tahniah kpd siapa yg menang dan terima kasih kepada semua yang sudi join..
Ok.. sebelum tu, korang tahu ape hadiah yang bakal diterima? belum baca entry sebelum ni. hanis ade update pagi tadi..
Nak baca.. Klik  kucing kat bawah ni..
Ok.. seramai 11 org yang join..
Senarai Peserta.


Sebelum tu, hanis telah terima banyak komen tentang blog hanis ni.. mungkin semua jujur.. Hanis berterima kasih sangat .. sebab korang hanis tahu  kelemahan blog hanis nie..

Jeng, jengg, jenggg 
-
-
-
-
Senarai pemenang.
Cabutan guna tangan jeww...


Sikit jew.. 11 blogger sahaja :)

5 Header biasa

# klik untuk besarkan...


3 Blogger card 


# klik untuk besarkan..


Lastly, 2 brooch 

hah ! 



Gambar brooch... terpulang kepada hanis nak bagi korang yg mana satu..


Ok.. 
Hanis berterima kasih kpda yang join dan tahniah kepada yang menang ..

HANTAR DETAIL DI PAGE HANIS YE 


Pemenang Header dan blogger card

Detail yg perlu dihantar

- Link blog 
- lepas tu hanis akan reply.


Pemenang Brooch

Detail yg perlu dihantar

-Link blog
- Nama penuh
- Alamat
-No tel.

TAHNIAH SEMUA PEMENANG ..


NOTE :   HANIS AKAN REVIEW SEMUA BLOG YG JOIN ! 

HANTAR DETAIL SEBELUM 28 NOVEMBER 

Assalamualaikum..




























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang