Hansya Amie .
Segmen Komen Blog By Hansya # Part 2
24/11/12 - 3:46 PTG - 15 comments


TAMAT
STICKY POST - klik older posts untuk entry yg lain -

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia semua.. Okk..
Hari yang mulia ini , hanis nak merasmikan segmen Komen Blog By Hansya Part 2 plak..
Part 1 , hanis buat masa bulan April tahun 2012 nie lah.. Dah lupa ke? nak tengok yg mana satu?
KLIK SINI
Ok.. teruskan..
Banner Segmen :
# Copy & Paste sahaja ;)


Syarat - Syarat :

 Follow blog Hansya * WAJIB

 Buat 1 entry Tajuk " Segmen Komen Blog By Hansya #part2 "

 Letak banner & linkkan terus ke entry ni

 Korang mesti komen tentang blog hanis nie . Cth : Blog hanis serabut lah.. Cantik ke? hi  

 Tag * terserah, nak tag ke, taknak ke.. up to youu !

 Tinggalkan link entry korang di kotak komen entry nie :)



Senang kan ! tunggu apa lagi JOIN !!


ATTENTION !


    Segmen akan batal jika penyertaan kurang 15 blogger .
   10 Header untuk dimenangi 
   5 Blogger Card untuk dimenangi
   Hadiah akan ditambah jika penyertaan banyak .
   Tamat : Belum ditentukan lagi 
   Pengumuman pemenang : 3 @ 2 hari selepas tarikh tamat 
   Pemenang akan dipilih secara random ..
   Comment akan dipublish selepas tamat ..
   Senarai peserta pon akan diupdate selepas tamat ..


Itu saje kot.. InsyaAllah akan berjalan dengan lancar..
Assalamualaikum.




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang