Hansya Amie .
1 Hari :D Pindah :D
14/12/12 - 12:08 PTG - 2 comments

Assalamualaikum dan Hai Uolss..

Wahhh !! korang sihat? hii.. hhaaaa.. ape yang 1 hari tu? emm... Sebenar-benarnya ! satu hari kelmarin hanis tak online , tak update blog, tak buka facebook, tak main games  & lain-lain disebabkan , ape lagi kalau bukan internet buat hal .. so sad kelmarin.. Tapi hari ni internet dah okk! Alhamdulillah lah.. Kalau tak tak boleh update blog tersayang ni.. hii..

Emm.. Cuti ni korang pergi holiday tak? tak pergi? haha,kesiannya !! Takpe.. hanis pon takde pergi mana-mana holiday ni, duduk rumah, online facebook, update blog.. camtu je kerja sehari harian.. Btw , minggu depan , samapai lah bukasekolah nanti, kemungkinan takkan update blog lagi.. Besiap sedia, berkemas-kemas, nak berpindah ke rumah baru.. Haha... So, mybe ni post terakhir.. Sibuk kemas-kemas.. bersih rumah segala bagai.. hii... Oklahhhh.. semuaaaaaaa.. hanis mintak maaf, kalau ada yang mintak header tu, hanis tak pedulikan, bukan apee.. hanis terlalu sibuk.. Bila sekolah nanti lagi sibuk.. Maaf  sangat.. Hope korang faham .. hii,

Ok semua..; Assalamualaikum !1




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang