Hansya Amie .
200 lebih?
10/12/12 - 1:31 PG - 0 comments

Assalamualaikum Semua !! hah! seperti biasa, lewat malm camni lah selalu update blog. sunyi sepi rumah..semua sudah tidoo takde yang akan menggangguku lagi, letih...berdasarkan title kat atas tu, ape yang 200 lebih tu? hah.. tertanya-tanya? tidak? ouh.. sebenarnya, sepanjang hanis dalam dunia blog ni, dah 200 lebih header yang sudah hanis buat, tidak percayakah?
lihat di bawahh sekaranggg !!




Tengokk !! dalam album tu, dah 202, yang hanis tak masukkan banyak lagi .. sedar tak sedar, rupanya hais dah buat lebih 200 walaupun tak seberapa nak cantik lah.. haha.. btw , thanks to photoshop.. kerana dikaulah   dapatku buat header ...


Oklah .. Good nite all. Assalamualaikum..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang