Hansya Amie .
Aiskrim buatan sendiri :D
12/12/12 - 11:27 PTG - 3 comments



Assalamualaikum dan Hai uolss...


sumber gambar  -google.com-

Hah! nampak gambar ais krim kat atas tu !! yang tu hanis kutip dari google images jew.. Hanis tak sempat nak ambik gambar aiskrim yang dibuat sebab telah habis kesemuanya dibaham oleh adik dan kakakku ! Memang best sangat.. hanis tahu cara buat aiskrim macam kat atas tu pon dari seorang blogger terkenal.. Suatu malam yang sunyi, hanis dikhabarkan oleh kakak hanis, cara buat aiskrim sendiri! hanis terkejut, boleh ke? uhhh.. then, tengok resepinya dari seorang blogger terkenal tu..senang sangat !! simple mimple, bahan-bahan pon sikit jew... Nak tahu siapa blogger terkenal tu.. dialah CIK EPAL kita..hiii..


Sebenarnya, kakak hanis tengah skodeng blog Cik Epal, lepas tu jumpa entry SINI. Hah! baca kat situ,ada resepinya.. memang senang sangat.. DAN yang penting   ! memang jadi aiskrim! bestlahh... hanis buat perisa milo jew... save budget lah katekan.. hii.. btw korang trylah buat..so easy and easy ! 

Assalamualaikum..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang