Hansya Amie .
Blogskin? 10 More?
3/12/12 - 1:22 PG - 2 comments

Assalamualaikum semua.. Haaaa! dah pukul 1 am ni.. sesape yg belum tidur tu jom baca entry hanis nie..

BLOGSKIN ? 10 MORE?

what's that??

ok.. first , blogskin ! korang rasa blog hanis ni blogskin ke template ? hah .. teka teka..
sape dapat jawab hanis bagi present ! 10 sepuluh sensss ...

hii..

Ok .. blogskin banyak keburukan nya.. kebaikkannya pon ada..
Pendapat hanis.. bagi hanis lah.. hanis lebih sukakan blogskin ... Maybe ramai yg tak suka blogskin.. Tapi, bagi hanis hanis suka sangat sebab !.....

First , bila hanis edit sesuatu kat kod tu dia jadi.. mybe pernah takjadi sekali 2..
hihi.. sbb tu hanis suka.. bila guna template, dulu-dululah.. hanis guna template, bila edit dia tak jadi. emm.. cam mana perasaan ? uih.. stressss.. Ni pendapat hanis.. hanis tak pandai guna template.. Sebab tu lebih suka guna blogskin..

DAN satu lagi kelemahan blogskin.. BLOGLIST ! uih... stressessss.. ade ke perkataan cm tu?
ooouh.. biarkan..

Dalam blogkin memang boleh letak bloglist tapi Bloglist tu tak menarik ? hah ! cam bloglist tu cuma ada link blog camtu.. ouh.. kalau template punya  cantik. ok.. 

tapi nak buat cmne kan.. hanis tak jumpa lagi kod untuk letakkan bloglist dalam blogskin ..



Emmm.. JADI korang dah tahu hanis pakai ape? blogskin?tempate? or what?

Haha... kalau korang bacasemestinya korang tahu...

Ok..

Panjang nye pasal blogskin..

Next.. 10 more??

what??

Ok.. 

10 blogger lagi ................ followers akan jadi one thousand..
waaahuuuhaaaaa.. Alhamdulillah.. Thanks to all my followers ..

OKK.. Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang