Hansya Amie .
Cursor Baru :D
16/12/12 - 1:18 PG - 0 comments

Assalamualaikum dan hai uolss.. Apa khabar semua? Hope semua sihat lah yew.. Ok Ok. Perasan satu benda baru dekat blog hansya ni. Dah ada cursor baru, cursor sendiri.. Sebelum ni, curi-curi je dekat cursor-4U tu.. haha.. Semua cursor kat situ cantik cantik, cute dan sebagainyalah ! Tapi terasa macam nak ada cursor sendiri.. hii. Walaupun sibuk je memanjang, cursor tu sekejap je pon nak buat. Baru buat tadi, 5 minutes ago? maybe?Ouh..

Sebenarnya, hanis baru balik dari kemas - kemas rumah baru tadi ! wahh, ada gambarnya.. Nak upload tapi line internetnyaaaaaa................! slow skit.. so sorry :D So, tu je kot.. Oklah semua.. sweet dream :D
Good night. Assalamualaikum :)



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang