Hansya Amie .
CURSOR FREE LAGI !
17/12/12 - 11:34 PTG - 10 comments


Assalamualaikum dan hai uolss..


Apa khabar semua? hope korang sihat .. hii
ok.. malam-malam cmni baru best update blog, cool gitu dahlah hujan.. sejukkk ! Emm, sebelum ni hanis dah buat 1 entry untuk bagi cursor FREE.. hanya empat orang terpantas je dapat... Kali ni, kalau ramai join , hanis boleh bagi banyak lagi.. Kihkih ! hii.. nak cursor ! senang bangat ! tapi pape pon follow blog hansya ni.. hii.. Cursor macam di blog hansya ni !


Ok.. Kalau nak komen entry ni bersama -



Nama ( yg nak diletakkan di cursor ) :
Gambar ( cth, hanis punya , gmbr burger ) :
Warna :




Ok.. Tu jew.. senang kan ! tak perlu buat entry segala bagai.. 
Ok.. Hanis pilih sape yg betul-betul nak hii.. jemput join..



Tamat 12 tengahmalam  ( 18 Disember 2012 )


Assalamualaikum :D 




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang