Hansya Amie .
Download 3 Idiots.
11/12/12 - 12:28 PTG - 0 comments



Hai uolss.. hii, Apa khabar semua? hope sihat belaka ye.. tengahari baru dapat update blog tersayang ni, So busy kemas barang, buku-buku , Dah nak pindahh !! yeahuuu.. nantikan entry pasal pindah nanti yew.. Walaupun kesibukkan tapi, sempat jugak mendownload cerita 3 idiots. Ini semua disebabkan adik hanis yang yekkk, hari-hari suruh download citer ni, nak kenal dengan adik hanis ni? Nama dia Alis Mariya, Form 1 tahun depan.. Dia cantik yeeee.. Tak caye ? Tengok bawah  ! 



HAh ! dia putih sebenarnya, tapi muka dia berubah setelah menyertai satu pertandingan yang diketahui ramai  , pertandingan yang akan menggelapkan muka. Hanis pasti korang tahu ? HAHA ... bukan yang kecik tu but yang besar tu suruh hanis download 3 idiots. Hanis mula-mula tak tahu nak download cmne. Cari2, last2 jumpa gak. Download plak berejam-rejam.. hari ni download esok baru boleh tengok.. al-maklumlah, line slow skit.. sekarang ni pon tengah download. Tapi kadang-kadang download tu cancel sendiri, uhh. stress, tapi takpelah.. tunggu jelah sampai siap ! okk semuaaa..
Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang