Hansya Amie .
Hadiah - Hadiah :D
3/12/12 - 5:19 PTG - 0 comments

Assalamualaikum dan selamat petang :D hihi.. hai semua..

Pertama sekali.. Hanis ingin memohon beribu kemaafan kepada Pemenang Contest Header Paling Meletup ! 
Sebab hantar hadiah korang lambat..

Pagi tadi hanis baru hantar hadiah korang kat pjabat pos.. hihi..
Kepada 5 pemenang tersebut , kalau hadiah dah sampai inform hanis.. hanis takut tak sampai..
Kalau nak guna pos laju mahal dear.. Hanis cuma guna pos biasa jew. maaf ! hope hadiah sampai dekat tangan korang secepat mungkin.
-
-
-
-
-
-
-
-


KLIK SINI DULU 


-
-
-
-
-
-
-




INGAT ! kalau dah sampai inform hanis .. yuuuuhuu..

KELANTAN (1) , PERAK (1) , PERLIS (1) , MELAKA (1) , SELANGOR (1)

Okkk.. Thanks semua ...



Berkaitan hadiah-hadiah ni plak.. Pagi tadi hanis terima satu bungkusan hadiah dari TirahZairi . Thanks sangat .. cantik hadiah tu.. hihi.. Maaf tak dapat upload gambar .. takut timbul kontroversi.. hihi



Dan satu lagi hanis dapat dari Giveaway From KAIN PASANG CANTIK  . Thanks a lot dear.. 
nak tengok apa hanis dapat dari kain pasang cantik ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
scroll 
-
-
-
-
-
-
Taaaaa Daaaaa..


hah,, cantik tak ! dapat 2 pasang,  thanks a lot buat KAIN PASANG CANTIK !

Ok.. semuaaaaa.. Assalamualaikum...love u !

























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang