Hansya Amie .
Header dan Footer berpasangan ..
10/12/12 - 2:18 PTG - 0 comments

Hai semua. ! selamat petang.. ok, kebelakangan ni, hanis perasan blog hanis ni, kalau header tukar, mesti footter pon tukar jugak ! hah.. macam sepasang gitu..Ape korang rasa , menarik ke tidak ! ke buruk , or serabut? okkkk ,. takpelah.. jom tengok header dan footer yang hanis buat !!


Contoh-contoh :





Yang ni , hanis tengah guna ! amacam? ape komen korang?








Yang nie, mungkin hanis guna 1,2 minggu lepas kot. dah tak ingat !..







Yang ni plak, hanis guna , 2,3 hari lepas.... 


Fly up dan dashboard button pon ada pasangannya jugak !
nak tengok?







# yang nie hanis guna sekali ngan header n footer bubble kat atas..



#yang ni tak ingat!! haha.. 

Oklah semua... jangan lupa komen hasil kerja hanis ni. Assalamualaikum

























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang