Hansya Amie .
Lagu apa yang sesuai ?
5/12/12 - 8:49 PTG - 0 comments

Assalamualaikum dan hai uolss.. Apa khabar semua ! hope semua dalam keadaan sihat .
Sekarang ni, hanis memang tengah sibuk gileeee lah.. Kemas barang semua.. Sebab dah nak pindah ! wah wah.. nanti line wireless kena potong, so tak dapat online.. Selamat broadband ada.. tu pon ade kreadit ke tak .. tak tahu lah..
Ok.. jangan fikirkan itu.. sekarang ni, hanis musykil... nak letak lagu apa dalam blog hanis ni. so, hanis nak tanye pendapat korang.. lagu apa yang patut hanis letak yew.. Cuba korang cadangkan..hew..hew.. hew.. yek.haha.. Emm.. hanis takut, kalau hanis letak nanti korang semua tak suka.. pastu taknak jenguk blog hanis.. hii

Emm.. Nanti hanis nak adakan satu segmen.. TAK PERLU BUAT ENTRY.. hadiahnya cuma header & banner cmtulah.. Korang sokong? tak? kalau tak hanis taknak buat.. nanti takde orang join..
hii..
oklah semua.. Kalau mood hanis baik , hanis akan lancarkan segmen tu malam nanti..
Assalamualaikum..



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang