Hansya Amie .
Review Blog Pemenang Part 2.
1/12/12 - 4:13 PTG - 0 comments

Assalamualaikum dan Selamat petang semua..
Ok Ok.. hari nie rajin skit, bolehlah review blog para pemenang .. tinggal 5 blog lagi..
mase tuh, dah review 5 blog kat entry NI..
sesape yg belum follow mereka dipersilakan follow.. hanis jamin diorang mesti follow balik ..

hihi..

Sambungan .....

Sixth



# Blog biela cantik , cute.. header pon ok.. cuma widget kat tepi tu cam ade masalah skit.. macam lain skit.. macam ade yang tak cukup .. 
# tapi sekarang blog biela dah diedit kan.. cantik dear..


Seventh




# first komen, header ok cantik.. tapi kalau dicenterkan mybe lebih cantik.. hihi
# background pon ok :)
# btw , thanks komen pasal blog hanis ni..



Eighth 


http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-komen-blog-by-hansya-part2.html

# Yang paling hanis suka sekali dalam blog diatas nie adalah dia punya tik tok tik.. jam tu, cute sangat..
#  Blog ok...


Nineth



# background cantik.. header okk..
kalau widget tu ade kotak kotak mesti lagi cantik.. bagi hanis lah.


Lastly

\



# jarang sekali hanis jumpa blog warna hijau.. cantik , dengan header cupcakes tu..

OK . done.. korang follow eaa... !!

Assalamualaikum























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang