Hansya Amie .
segmen siapa paling jujur
7/12/12 - 6:24 PTG - 4 comments


# klik banner kalau nak join !!



Soalan Yang perlu Dijawab :

Apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :
- First, kalau orang ramai kat sekeliling, tak marah, cover skit.. kalau takde orang... UHHH.. marah besar !

Pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
- Setakat ni, tak pernah lagi

Pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :
- Kalau kat rumah, sentiasa kot.. kalau kat luar tak rasanya..

bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :
- tak ingat, lama dah tak nangis..

Mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
- tak ingat... 

Berapa berat badan you sekarang :
- 47 kg

Ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
- Hanis akan jerit  kuat kuat, n marah marah kat org lain.. haha

Matapelajaran paling k.o masa sekolah :
- Sejarah n Geografi * mungkin

Adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
- Setakat ni, tak pernah lagi.. hanis ni pemalu orangnya.. musuh tu takde kot..

Orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
- takde kot.. tak ingat .. haha.. melupakan segala kisah silam..

You pertama kali couple masa umur berapa :
- Tak pernah couple lagi..

Berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
- Tak pernahhh !!

Last you putus sebab apa :
- Tak pernahh !!

Adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
- Tak pernahh, rasanya.. hii

Bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
- Makan meggi

Keputusan upsr you :
- emm, 4a1b.. hii

You nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
- tak tahulah... tak fikir lagii.. belajar penting !!

You selalu berangan tentang ape :
- Mempunyai bakery sendiri bila besar nanti..

Perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
- Gaduh adik beradik..

Perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :
- tak tahu.. banyak yang hanis suka, dan banyak kali berlaku dalam hidup hanis ni..

Blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
- kak Nabila Medan , sebab dia nampak peramah n dia pandai edit blog.. hi

Sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
-  Blog loading lambat.. 

Mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
- tahun 2010, tu pon sebab nak main FARMVILLE, kalau tak takde fb lagi ni..

You selalu bangun tidur pukul berapa :
- pukul 7-12 am kot..

Kritikan terhadap blog saya :
- Blog awk cantik .. dan hanis suka header yang cun melecun tu !!


Selesai sesi menjawab !!


TAG :

http://imanulaisyah98.blogspot.com/



Assalamualaikum !!




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang