Hansya Amie .
Pengenalan kepada Nama Hansya Amie .
18/04/13 - 8:43 PTG - 4 comments

Hai uolss.. 
Pertama sekali, Hanis nak tanya pendapat korang tentang lagu dekat blog pinky Hanis ni. Apakah buruk? best? tak sedap? tak sesuai? Hope boleh komen skit, satu patah pun takpe....

Seterusnya, ramai kawan-kawan Hanis yang tanya, dari mana datangnya nama HANSYA AMIE tu? Mula-mula Hanis nak kata, sape yang tahu tu memang pandai , cerdik , bijak , comel dan cute. haha. kedengaran macam rasuah pon ada. Emm.. Sebenar-benar nya, nama tu datang dari nama Hanis yang cantik lagi comel tu lah, nak tahu ?

HANIS SYAZANA = HANSYA


Haah.. boleh paham.. Walaupun ramai yang tahu Hanis sesaja jew nak kata, kot kot ade yang tak tahu lagi. Hewhew, seterusnya , Amie plak datang dari mana? Ramai yang ingat tu nama ehemmm ehemmm.. Tapi bukan! Tu sebenarnya gabungan nama kesayangan Hanis.. Mama dan Papa Hanis yang dikasihi ! Nama Mama & Papa

Zaitun + Azemi = Zaimie

Setelah ditokok tambah, dipendek pendekkan jadilah AMIE.. Haa.. begitulah kisahnya..:)

Haaaaa.. Jangan lupa komen ... Lenguh tangan menaip, lenguh lagi otak memikir ..
Peribahasa rekaan sendiri..

Assalamualaikum ... Jawab dulu, kalau tak dapat dosa percuma jelah .. huaaa.. 





















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang