Hansya Amie .
Proses Pemulihan blog HANSYA AMIE .
18/04/13 - 7:29 PTG - 2 comments


Hai uolss.. Apa khabar semua? Hope semua dalam keadaan sihat sejahtera. 
Hanis kat sini ingin memohon beribu keampunan kepada semua blogger diluar sana jika Hanis ada buat salah dengan korang.. Hanis nak memulihkan kembali keadaan blog Hanis yang semakin memburuk ni.. Hanis harap sangat blog Hanis akan jadi macam dulu, selalu ada yang jenguk .. Sekarang ni cuma 2,3 orang je yang jenguk blog Hanis ni dalam SEHARI. Boleh bayangkan. ? Lebih 2,3,4 bulan jugak pengikut di blog Hanis ni tak meningkat, dalam kata lain tak naik lah.. Banyak tu je.. Boleh bayangkan?

Walaupun, tahun ni Hanis akan menghadapi peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR), Hanis takkan lupa untuk update blog jika ada masa lapang.. Masuk je Ting3 , memang sibuk lebih dari ? Memang sibuk, tapi Hanis kena pandai bagi masalah supaya, pelajaran akan okey blog pun sihat. Sihat? haha.. 


Apa lagi eaa? emm.. Hope korang akan selalu jenguk blog pinky Hanis ni yeee.. 
Assalamualaikum .. Jawab dulu sebelum klik pangkah kat atas tu.. Kalau taj ,dapat dosa saja-saja je.. kihkih 





















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang