Hansya Amie .
Blog bertukar wajah .
6/05/13 - 12:28 PTG - 4 comments


Hai uolss.. Apa khabar semua? Emm.. Em.. Hari ni kan , Hanis tak pegi sekolah ! umm, rasa menyesal pon ada. Malas sangat, Nilah sebabnya kalau tak bijak / pandai. Argh,, is okay lah . Lupakan jelah. ah tak pergi nak buat cmne . Kahkahkah. Esok konfem kena denda ngan cikgu. OH NO ! redha jelah. Ahh.. Ok Ok. Semalam kan Hanis tidur lewat giloo sebab nak edit blog. haha , Hanis cuma tukar background , cursor, warna pink cerah skit, header, copyright kat bawah, banner baru , lagu pun dah tukar , dan Hanis dah update sikit dekat bahagian profile . Nak tengok? Haha.. 

Ok . Background blog Hanis yang baru lagi cantik, cute tu Hanis ambik daripada seorang blogger terkenal iaitu Nabila Medan . Hah ! Memang banyak freebies spt background , cursor , header dan lain lain lagi di blog Nabila Medan. Hi.. Kalau nak bakground cantik2 bolehlah tengok dekat Blog beliau yeew.. Haa..

Yang lain , semuanya Hanis buat sendiri jew. Haha,  Oklah semua.. Assalamualaikum. 


Yang Terakhir : Pesan daripada Hanis 
- Kepada yang sekolah, jangan pernah tinggal sekolah yee.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang