Hansya Amie .
Esok Exam Sejarah :O Sambung Entry semalam .
21/05/13 - 6:52 PTG - 0 comments


Hai uolss. Apa khabar semua? hope sihat sejahtera belaka yee. dah empat hari Hanis exm termasuklah hari ni, tinggal esok sehari lagi. Yeahu. Pastu, cuti. Hooreyy.  Emm.. Sebenarnya , walaupun tinggal esok sehari lagi, paper esok memang killer subject derrr ! Ahhh ! memang seram sejuk lah nak jawab. Kahkah . 
Berdasarkan title kat atas tu, esok Hanis akan perikse sejarah wehh.. Hanis suka sejarah , tak caye? KLIK SINI . Letih buat tu . Haha. Mesti dah caye kann ! haha. walaupun suka, tapi kenyataannya . Hanis TAK pernah dapat A sejarah. urmmm. Memang tak pernah. so sad. Nak kata tak baca buku, dah baca dengan sepenuh jiwa raga, tapi bila jawab soalan . Hampeh . Nak kata tak focus, memang dah focus gilee doooo. Cikgu sejarah pon baik . Semua cikgu sejarah yang pernah mgajar Hanis start ting1-3 baik baik belaka. sukasukasuka. Haha..

doakan Hanis boleh jawab paper Sejarah, Geografi dan KH esok ea. Thanksss .. 



-
NEXT STORY 
-


Ok Ok.
 Yang ni lari tajuk skit ea. Semalam Hanis ada post pasal dasar pendengki kan. nak tengok entry ringkas mingkas tu, klik older post . Ok. Hii. Kat sini Hanis nak sambung, biar korang pengsan baca entry kali ni. Kah Kah. Sebenarnya , Hanis post macam tu sebab, masa kat sekolah kelmarin, Hanis dapat tahu bahawa, ada beberapa orang dalam kelas Hanis tu, kutuk Hanis belakang belakang tau. Hanis memang takkan mengaku mereka sebagai kawan Hanis. TAKKAN PERNAH ! 

Hanis memang cuba nak hilangkan rasa marah, tapi macam tu lah. Hanis ni manusia biasakan , mesti akan terasa walau macamana pun. Hanis harap sangat ORANG YANG KUTUK Hanis tu, akan terima balasan setimpal. Untuk makluman bagi yang mengutuk Hanis tu . Cermin diri korang dulu, baru boleh kutuk orang lain, Ni kan , diri sendiri tak berapa betul , ada hati nak cakap buruk buruk pasal orang. Kalau takde cermin ! Hanis boleh tolong belikan . Kat kedai 2 ringgit tu banyak sangat cermin , murah plak tu.   Korang nak tahu dia kutuk Hanis ape? emm, tak payahlah. malu Hanis haha.. Memang jahat diorang. Hanis ingat kat sekolah baru ni, semua baik baik tapi. Hampeh . Lagi ... adelah. so sad,cuma segelintir yang baik ngan Hanis. Redho jelah. ape boleh buat, mulut diorang tu dah tak boleh nak tutup. 

Hanis harap sape yang kutuk Hanis tu BACA entry istimewa ni. Hanis takkan lupa apa yang korang kutuk Hanis tu. Marah ni. Marah tahap gaban ni.. Arghh.  Oklah semua. Harap paham . 


P/S SAPE YANG MAKAN GARAM , dialah YANG RASA MASIN !

Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang