Hansya Amie .
Exam - DONE !
23/05/13 - 7:53 PTG - 4 comments


Hai uolss. Apa khabar semua? Hope sihat belaka lah kan ! OK OK. bermula hari ni , maka startlah cuti sekolahkan. Haa. bestnye. By the way, kelmarin Hanis dan habis exam . yuhhu. Lega rasanya, tapi result jangan ceritalah. Haha. Memang legalah. tapi ni baru Mid year exam, bukan Percubaan PMR dan PMR sebenar oii. Haha. Habislah. Hanis memang berharap, boleh dapat Straight A's PMR nanti, tapi Hanis tak berapa yakin mana, sbb sejarah ngan geo macam ehem ehemm sikit. Haha, Percubaan ni, Hanis janji akan buat elok-elok biar  orang yang kutuk Hanis tu sedar and boleh buka mata diorang . 


Next, Walaupun cuti dah start kan, Hanis pasti yang PMR , SPM and STPM also UPSR candidates akan ade kelas tambahan kan ! Hoho. Padan muka korang  :P . Haha. Hanis pon kenalah. Tapi best jugak kan, taklah lari ilmu kita 2 minggu cuti tu kan. Memang bagus . kohkoh. Ape lagi ea, Ah, cuti ni kan Hanis rasa nak edit blog pinkish ni jadi blog orenkish ,bluekish, purplekish ke? haha. macam erkkk je warna pink . 

Oklah , Assalamualaikum .



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang