Hansya Amie .
Jiwang Karat .
9/05/13 - 10:48 PTG - 0 comments


Hai uolls. Malam-malam ni memang best update. Semangat sebab esok cuti kan .. Kah kah kah, dahlah minggu ni pergi sekolah 3 hari jeww.. Haaa. Hari Ahad cuti kan. Hari Isnin plak cuti sendiri . Haha.. Emm, korang perasan tak , satu benda dalam blog Hanis dah bertukar ! Hah ! Hii.. Lagu dalam blog Hanis dah bertukar .. Jiwang karat kan. Memang tak sesuai dengan blog Hanis yang pinkish ni kann..


Nak dengar satu kisah tak. Ni kisah benar. Original punya, takde ciplakciplak.. Masa Hanis umur 10-13 tahun camtulah, Hanis selalu kata kepada kakak Hanis yang sulung tu, asyik dengar lagu jiwang je, tak best pon.. Haha.. Hanis kata camtulah.. memang selalu jugak lah.. Hanis rasa sampai kakak Hanis tu bosan sebab Hanis asyik kata camtu dan dia mesti stress looo..



Tapi, pada akhirnya ! Hanis pulak yang minat lagu jiwang ni. Hanis rasa ni mungkin balasan sebab Hanis selalu mengata kakak Hanis. Arghh. Kepada korang kat luar sana , jangan contohi perangai Hanis ni yee.. Mendatangkan keburukkan je.. Haha. Tapi, lagu jiwang ni memang bestkan ? sweet jee.. Kohkoh.. Oklah semua. Selamat Malam. Assalamualaikum



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang