Hansya Amie .
Keliru kan ?
5/05/13 - 11:44 PTG - 2 comments


Hai uolss . Apa khabar? hii. Lagu blog Hanis dah bertukar semula. amacam? best takkk ! haha.. Hanis sangat pasti yang malam ni semua manusia di muka bumi akan tidur lewat sebab nak tunggu keputusan daripada hasil undi mengundi tu kan dan satu lagi yang Hanis sangat yakin ialah para pelajar dan murid sekolah tertunggu tunggu pengumuman cuti sekolah kan ?? betul takk? Hanis pon camtu gak.. Tapi apa yang pasti, cuti ke tak cuti ke , Hanis tetap tak pergi sekolah besok. Titik ! Haha, baju sekolah tak gosok lagi, kerja sekolah belambak lagi tak siap. Memang takde mood gile lah nak belajar kan?


Heemm..apa lagi ea? Hi.. Ada perasan tak ada benda yang berubah dalam blog Hanis ? Perasan tak. Tak ke? So sad, itu menunjukkan korang tak pernah singgah ke blog Hanis yang cool ni. haha, perasan betul, Hanis pasti orang baca entry ni pasti nak muntah kan. Haha , Oklah tu ! 


Ape yang penting ! IMPORTANT , kalau orang terengganu sebut mesti jadi camni IMPORTANG  . Haha, otak tak betul skit malam-malam ni.. semua wayar dlm otak dah ngantuk. HAha.oklah semua. Selamat malam. Esok cuti? Haha. Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang