Hansya Amie .
Korean drama - Brain ( 2011 )
7/05/13 - 8:34 PTG - 2 comments





Hai uolss.. Apa khabar ye? Hi. Hanis ni memang suka update malam-malam ni kan. Hee. Sebelum pegi gosok baju sekolah, update dulu seround . hii. Emm, sebenarnya sekarang ni Hanis rasa sangat stress sebab tengok cerita Brain atau dalam bahasa melayu nya Otak . haha, cerita ni memang pasal otak lah. Bedah-bedah otak. erghh . geli sungguh. Tapi Hanis tetap tengok cerita ni, sebab sangat menarik dan tertarik. Haha. Kalau korang tengok mesti ada babak sedih, rasa macam nak nangis je, ada babak sakit otak , kalau nak tahu, kadang kadang memang sakit otak betul kalau tengok cerita ni. Ish ! stress. Pastu, ada masa gembira, memang gelak sampai nak keluar jantung. Kahkah kah. 


Untuk pengetahuan korang, tak penting mana pon. Hanis kat rumah ni kan , tak boleh tengok tv ! Haha, sebab takde siaran kat sini, Hanis kan baru pindah.. Sini kawasan pendalaman sikit  ,so tahu tahu jelah kan . Kalau nak ada siaran televisyen kena pasang astro. Wah Wah, kena bayar pulak tu . Bukan Hanis pon yang bayar tapi bapakku. Setelah mengambil kata sepakat, disebabkan krisis ekonomi kian melanda jadi tak payahlah pasang astro , membazir jeeeeee. Haha.. Walaupun siaran TV takde tapiiiiii . Hihi. Internet masih ada . Haha. Semangat .


So, memang setiap hari, setiap waktu, setiap jam, setiap minit , setiap saat, Korea depan mata . Uhhh.. Uhh. memang stresslah, tengok muka-muka yang lawa dan handsome . Memang cair loo.. Haha. Tapi apa kan daya . Mereka semua itu hanya membuat pembedahan plastik (plastic surgery) yekk.. redho jelah. Walau pape pon, belajar tetap belajar. Haha. 5 minit belajar 5 jam tengok tv . ade ke patut? nak berjaya cmne ea? arghh.. Oklah semuaaaa ! Assalamualaikum. See you soon ( go diego go ) Haha.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang