Hansya Amie .
Luahan Hati #1
25/05/13 - 9:38 PTG - 0 comments


Hai uolss. Apa khabar semua? Hope sihat belaka lah ye. Sebelum entry ni dibuat Hanis ada fikir yang nak luahkan semua isi hati Hanis kat blog ni, daah tak tahu nak luah kat sapa kan, kakak semua sibuk, adik plak tak paham kot. Kahkah. Sebelum ni Hanis ada selit selitkan sedikit sebanyak luahan hati Hanis , tu po kalau korang perasan lah. Kali ni Hanis nak buat macam cerita plak ada part masing masing . Koh Koh. Malam ni bersamaan 15 Rejab 1434 H @ 25 Mei 2013 M , pada pukul 9:22 malam ni  Hanis nak rasmikan part 1 punya . Haha. skema loo.


Ok Ok. Sebenarnya , apa yang Hanis nak luahkan ni, berlaku pada hari ni, pagi tadi. Untuk pengetahuan korang , hari ni Hanis ada kelas start 8:30 hingga pukul 1 tengahari . Haha. Lama kan, kelas pertama tadi kan , Kelas KH or Kemahiran Hidup , ada buat  kerja kayu tadi. Memang sedih sangat, Geng Hanis kan 3 orang je, pastu cikgu suruh cari pasangan masing-masing. Pasangan maknanya 2 orang lah kan, Hanis terpaksalah bergabung dengan seseorang ni. 


Mula-Mulanya , semuanya berjalan dengan lancar. Cikgu katakan , buat satu satu . So, Si dia kata buat yang dia dulu. Cuma cantumkan kayu ngan paku. Memang payah jugaklah. Hanis dengan happy and happynya tolong Si dia, dengan ikhlas kay. Bila dah siap cantumkan yang dia tu, Si dia tu terus pergi untuk spray di punya projek tu, selamat cg kh mase tu ada kat meja yg Hanis duduk. Cg pon panggil lah Si dia dan bertanya ' Awak nak gi spray tu, yang pasangan awak siap ke tak lagi ' . dia pon sengih sengih jew. 


Hanis dah dapat rasakan mase tu. arghh. Pastu masa buat tu, Si dia , ni macam taknak buat je, kata lenguh lah, sakit tanganlah. Macam tak ikhlas jerh. Tapi Hanis redho jelah. relek jelah. nak buat camne kan. Habis berlubang lubang kayu projek Hanis tu. Siott . Haaa. sakit hati betikk lah. KohKoh. redho jelah. Pastu lepas tu, disebabkan paku dekat projek kayu Hanis tu bengkang bengkok , cg pon bukalah semula. Then, mase tu geng Hanis yang 2 org tu dah siap. Hanis pon mintak tolong ngan diorang . Si dia yang jualikanss tu dah berambus pergi spray dia punya projek kayu tu. ikut dia lah, malas nak cari gaduh. Just be calm and it will be okey . KohKoh. Ape yang penting ! Hanis dah siap spray projek kayu Hanis tadi dengan warna PINK dan BLUE . Ohoii. spray sendiri . Best loo. Haha


Oklah semua. Haha, best tak citer kali ni. Kisah benar ni bukan olok olok yer . Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang