Hansya Amie .
Mathematics / Matematik .
29/05/13 - 10:51 PTG - 0 comments


Pics dri google image



      Hai uolss. Apa khabar semua ! Hope sihat belakalah yer. Uiohh, dah lama betik tak update blog ni, yesterday internet takde, so tak boleh update dongg dengg . duk releks and main ngan adik uyin comel jerh. Kohkoh.. Tengok Title kat atas, Matematik , Hah ? Apa yang muncul dalam minda korang? Adakan rupa cikgu matematik korang? Markah Matematik korang? Ahah . Hanis pasti bahawa kalau yang pandai Matematik ni mesti suka kan setiap kali ada masa Math ni, kalau yang kurang pandai mesti takut kena soalkan. KohKoh. jahatnya. Hanis pon takut gak bila kena soal, nak nak bila kena soal soalan yang susah. Alamaknya, tak boleh jawablah. 

Sebenarnya, sekarang ni Hanis tengah buat kerja math, Memang pening kepala lah. Haha. Mujur Kakak Hanis yang pandai tu ade kat rumah . eleh eleh,. Nikan cuti , yang duk asrama pun balik rumah. Huyeee. Nak tengok blog Kakak Hanis , dia ni dah lama tak update , busy lah sangat. Study + tengok TV . Last dia update mungkin tahun lepas kot. Koh Koh. Jom Singgah ke Blog kakak hanis, BELLA AMIE .Hah! cantik ke tokkk ? Blog Bella Amie ni asalnya diedit oleh Haruno Hana, Blogger terkenal tuhh. Hihi. Pastu lepas tu Hanis ubah sikit sikit jelah kan. Pollowlah blog bella yerrrrrrrr. Nanti Bella pollow balik .Hihi

Lastly, Oklah semua yang mengenaliku dan yang tak kenal sekali, nak sambung buat kerja mathematics. Assalamualaikum. tatassss .






















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang