Hansya Amie .
Berubah Lagi .
2/06/13 - 10:57 PTG - 0 comments



Hai uolss. Oh Oh Oh. Miss you ! haha, tak pasal miss plak. macam tak betul jew. Petang tadi  Hanis ada buatkan header dan copyright baru untuk blog tersayang. warna pink jugak loo. tengok kat atas dah bawah , tulah hasilnya, hanis buat simple mimple jew. Malas dan takde idea . Memang kekosongan idea lah, mentang-mentang cuti sekolah kan, takde idea terus. kohkoh. Hanis sebenarnya nak adakan segmen pantas untuk bagi free header tapi malangnya, line internet slow dan komputer besar selalu digunakan keluarga Hanis untuk tengok cerita korea, cina, thailand, melayu. Macam - macam cerita lah diorang tengok, semalam cerita korea, malam ni cerita inggeris plak. Memang cool giloss ade keluarga camnikan !!

Emm, what else ea? Ok Ok, Hanis ada tanya pendapat kakak and adik adik Hanis , warna apekah yang sesuai ngan Blog Hanis ni? Hanis rasa nak tukar warna lain je. Maksud Hanis , tema blog Hanis ni kan pink , so Hanis rasa macam nak tukar jerr. Haha. Kakak dan adik adik Hanis suruh Hanis edit biar jadi warna hijau beb . Hah ! Kalau warna hijau lembut tu cantik gak kan.?  Tapi bila difikirkan semula , macam membazir masa plak kan, edit edit blog, dahlah Hanis tak berapa nak pandai. ngehngeh. Biarlah kekal ngan warna pink biar sweet macam gula skit . Haaa

Lastly, lagu blog Hanis pon dah bertukar . Hope korang suka ye. Setiap hari Hanis tukar lagu lain. Haha, kalau ada yang perasan tu adalah. Haaa. Oklah Assalamualaikum. Tata . Baibai. Good night. Sweet dream.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang