Hansya Amie .
Bunga Paling Cantik di dunia .
1/06/13 - 1:32 PTG - 0 comments


Hai uolss. Apa khabar semua? Dah makan tengahari belum? ouhhh. Hari ni Hanis nak kongsi dengan korang semua pasal bunga paling cantik di dunia . Hah ! Di dunia beb , dekat Malaysia pon, semua cantik cantik , nikan dekat dunia plak. Huyaaaaa. Ok lah, Hanis teruskan jelah. Taknak buang masa , tulis merepek repek je. Haha. Seperti biasa dan biasa, Hanis letak dia punya nama and gambar je. Haa. Dasar pemalas betul Hanis ni. Haha, redo jelah. 




 Dendrobium












 Rose











 Lantana 









 Blue Bell












 Bleeding Heart












 Calla Lily













  Bird Of Paradise












 Hydrangae












 Cherry Blossom











Ok ! Done . amacam? ape perasaan korang tengok bunga cantik kat atas tu? Hah, Oklah semua. Hope korang semua enjoy baca entry bunga - bungaan ni eaaa. Assalamualaikum.


P/S images from google images :)






















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang